Julebelysning

La deg inspirere

Lys opp mørketiden

Det er så koselig å komme på besøk til noen, eller komme hjem når man har pyntet opp hagen og inngangspartiet med lys i mørketiden. Du kan velge den klassiske utebelysningen som er å pynte trær, busker eller flaggstang med lyslenke. Fest de i toppen og la de henge rett ned, eller plasser lysene i en spiral nedover. Er du ekstra glad i lys kan du lyse opp hele huset, inngangsparti, hushjørne, takrenne eller stolper.

Belysning finnes i mange farger. Kald hvit som er litt blålig hvitt lys. Varmhvit som er nesten hvit, men litt varmere. Klassisk varmhvit som er varm gul. Klassisk varmhvit er bestselgeren vår.

Belysning til jul - inngangsparti
Belysning til jul - trappen
Belysning til jul - nærbilde gelander

Enkelt å montere

Hos oss får du startsett som er 10 meter lange og har 100 lys. Vi har lyslenker med fjernkontroll. Om du skal belyse et stort område kan du bygge startsettet ut til 100 meter med hele 5000 nydelige lys – det beste er at du ikke trenger å bruke flere stikkontakter! Lysene er enkle å montere og det eneste du må gjøre er å skru dem i hverandre. Dersom du ikke bruker en av koblingene vil denne beskyttes av en hette som sørger for at vann ikke kommer inn.

Julestjerner - Rød og hvit
Julestjerner - Stor hvit julestjerne
Julestjerner - Rød julestjerne

Håndlaget julestemning

Hagelands adventstjerner passer utmerket i vinduer men kan også pynte opp store veggflater som trenger litt ekstra julestemning. Alle våre stjerner er håndlaget av papir og har unike detaljer som pynter opp ditt nydelige julehjem. Fabrikkeieren har jobbet lenge med å støtte kvinners situasjon i India slik at de kan tjene penger og bli mer sel vstendig og klare seg økonomisk uten sine menn og slektninger.