Hopp til hovedinnhold

Drivhus

Med et drivhus kan du være din egen gartner fra tidlig vår til sen høst. Vi har et stort utvalg av modeller fra Grønn Industri i ulike prisklasser. Skal du dyrke få ting av gangen? Gå for en liten modell. Vil du bruke drivhuset som lysthus? Velg en større variant.

I perioder kan enkelte drivhus være utsolgt på sentrallageret vårt og vi oppgir derfor når de er ventet inn igjen. Står det at det er tomt for modellen du ønsker deg? Ta gjerne kontakt med ditt nærmeste Hageland. De kan ha modellen inne og klar til levering på sitt lokale lager.

Se tilbehør til drivhus her. 

 • Farge
  1
  1
  2
  Materiale
  1
  1
  1
  1
  1
  Kategori
  1
  1
  Glasstype
  1
  1
  Størrelse
  1
  1
  2
  2
  1
  1
  1
  1
  2
  2
  1
  2
  1
  1
  2
 • Farge
  1
  1
  2
  Materiale
  1
  1
  1
  1
  1
  Kategori
  1
  1
  Glasstype
  1
  1
  Størrelse
  1
  1
  2
  2
  1
  1
  1
  1
  2
  2
  1
  2
  1
  1
  2

Drivhus – en drøm for deg som vil dyrke selv

Kjøpe drivhus? Det er et ideelt produkt for deg som vil dyrke selv! Tenk å kunne høste egne tomater, slangeagurker og andre grønnsaker. De kommer med en helt annen aroma og smak enn dem du får kjøpt i butikken.

Start plantingen tidlig om våren og fortsett til langt utpå høsten. I et drivhus er temperaturen lunere og luftfuktigheten høyre. Dermed kan du blant annet dyrke blomster, eksotiske planter, grønnsaker og frukt som vanligvis mistrives i det norske klimaet. I tillegg beskytter huset mot skadedyr.

Dyrk sommerblomster, grønnsaker og urter inne tidlig om våren, og flytt  dem ut i hagen når temperaturen tillater det. Det er viktig å vente til nattefrosten er over, eller du kan bruke tilleggsvarme den første tiden.

LES OGSÅ: En kjøkkenhage etter smak og behag.

Se filmsnutt og bli inspirert til å dyrke selv:

Hvilket drivhus skal jeg velge?

Det finnes drivhus som passer for deg, enten du har stor eller begrenset plass å boltre deg på. Det er en investering for de aller fleste, og derfor kan det lønne seg å teste konseptet med et minidrivhus først.

Drømmer du om å dyrke få ting av gangen? Da er et lite drivhus veien å gå. Vil du bruke drivhuset som lysthus? Velg en større variant.

Hos oss i Hageland finner du et lekkert, sortlakkert drivhus i flere størrelser.

Drivhus trenger ikke å koste skjorta. Vi har også varianter til pallekarm og en liten modell i glass – perfekt for hobbygartnere med liten plass.

LES OGSÅ: Drømmer om en krydderhage… 

Hva skal jeg plante?

Fyll drivhuset med eksotiske vekster som chili, paprika, hvitløk og tomater. Det har også blitt populært å dyrke druer og melon i norske drivhus. Du kan fint plante vanlige grønnsaker som løk, potet og gulrot, men de trives like godt utendørs og er ikke avhengig av lunere temperatur eller høyere luftfuktighet. 

LES OGSÅ: Stiklinger, slik lykkes du med årets vidunder. 

Ønsker du noe enklere? Se vårt utvalg av minidrivhus og annet såutstyr. 

Les mer om drivhus og la deg inspirere av gode tips til planting og vedlikehold her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.