Hopp til hovedinnhold

Drivbenk til pallekarm m/polykarbonat

Drivbenk er et mini-drivhus som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plante utendørs. Det er også optimal for salat, reddiker, urter og andre lave vekster gjennom hele sesongen. Drivbenken er laget av anodiserte aluminiumsprofiler og 4 mm polykarbonatplater. Drivbenken kommer med to tak-ventilasjons vinduer. Vinduene festes slik at du får 10 cm åpning. På sommeren, når det er veldig varmt og plantene er robuste kan vinduene enkelt fjernes for å gi ekstra ventilasjon slik at risikoen for varme planter reduseres. Passer perfekt på toppen av pallekarmer, så det er veldig enkelt å lage en smart og elegant hevet seng. Du kan selv velge høyden din ved å montere drivbenk på toppen av enten 1, 2 eller 3 pallekarmer.

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Drivbenken er et mini drivhus som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plante utendørs. Det er også optimal for salat, reddiker, urter og andre lave vekster gjennom hele sesongen. Drivbenken er laget av anodisert aluminiumsprofiler og 3 mm glass drivhus.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Drivbenk til pallekarm m/polykarbonat”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1574801 Kategorier: ,

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.