Hopp til hovedinnhold

Drivhus Merkur 8300

Fra kr 16.990

Drivhus Merkur 8300 m/glass eller polykarbonatplater er et kvalitetsveksthus med 2,57 cm bredde og en enkel skyvedør med låsemekanisme for å holde døren i ønsket stilling. Hjørneavstivere på begge takutstikk og møne, sammen med tak og sidevegger, gir huset forbedret styrke.  Huset er TÜV godkjent!

Tilgjengelig på eksternt lager.

Varen befinner seg på eksternt lager og vil sendes direkte hjem. Frakt vil komme i tillegg. Estimert leveringstid er opptil 3 uker.

Nullstill

Drivhus Merkur 8300 m/glass eller 4 mm polykarbonatplater er et kvalitetsveksthus med 2,57 cm bredde og har en enkel skyvedør med låsemekanisme for å holde døren i ønsket stilling. Hjørneavstivere på begge takutstikk og møne, sammen med tak og sidevegger, gir huset forbedret styrke. Takluker og takrenner er standard på huset. Huset er TÜV godkjent, er 3,21 cm langt og totalhøyden er 2,30 cm. Det kan tilleggsbestilles hyller og bord som gir økt plassutnyttelse inne i huset. Fint hus til å dyrke tomater, agurker eller paprika i, eller kanskje oppformere dine egne sommerblomster!

Glasstype

Glass, Polycarbonat

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Drivhus Merkur 8300”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.