Hopp til hovedinnhold

Gaia er et mini-drivhus som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plantes utendørs. Gaia er også optimal for salat, reddiker, urter og andre lave vekster gjennom hele sesongen. Gaia er laget av anodiserte aluminiumsprofiler og 3 mm glass. Gaia kommer med fire tak-ventilasjons vinduer. Vinduene festes slik at du får 10 cm åpning. På sommeren, når det er veldig varmt og plantene er robuste, kan vinduene enkelt fjernes for å gi ekstra ventilasjon slik at risikoen for varme planter reduseres. Passer perfekt på toppen av pallekarmer, så det er veldig enkelt å lage en smart og elegant hevet seng. Du kan selv velge høyden din ved å montere Gaia på toppen av enten 1, 2 eller 3 pallekarmer.

Salgsperiode: januar - desember

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

(1 omtale)
Vennligst velg butikk først.

Gaia er et mini drivhus som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plantes utendørs. Gaia er også optimal for salat, reddiker, urter og andre lave vekster gjennom hele sesongen. Gaia er laget av anodisert aluminiumsprofiler og 3 mm glass drivhus.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm
 1. Solveig Haugan Jonsen (bekreftet eier)

  Kjøpte mitt Gaia for et par dager siden. Pakka med skruer, stenger og glass kan lett ta motet fra en stakkar. Men etter 2-3 timer er alt skrudd sammen, og ser likt ut med drivhuset på bildet ! Gikk bedre enn fryktet og kvaliteten ser bra ut.

  • Maria

   Hei
   Takk for hyggelig tilbakemelding!
   Hageland

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1461855 Kategorier: , ,

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.