Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Drivhus for lignende varer

Veggdrivhus Ida 1300 grønn m/glass

Ida vegg-drivhus 1300 er perfekt for hobbygartnere som har begrenset plass. Ida er designet for bruk på balkonger, terrasser eller i hager. Disse modellene er ideelle for å dyrke sommerblomster og grønnsaker som tomater, agurker og krydderplanter. Alle modellene har takluke og en høy inngang (dør) for å sikre enkel tilgang. Ida 1300 har en enkel skyvedør, takluke og leveres med grønnlakkerte aluminiums-profiler som holder glasset i 3 mm tykkelse på plass. Sokkel for å få løftet huset, kan bestilles i tillegg. Lengde: 1940 mm – bredde: 690 mm – total høyde 1840 mm. Frakt tilkommer ved hjemsending!

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Veggveksthus Ida er et veggdrivhus for deg som ønsker å begynne å dyrke, eller for deg som har liten plass. Enkelt å montere, og kan fint plasseres på en balkong eller veranda. Kommer med skyvedør og lufteluke i taket. Sokkel for å løfte huset for bedre innvendig takhøyde kan tilleggsbestilles.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Veggdrivhus Ida 1300 grønn m/glass”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1706491 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.