Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

Drivhus og veksthus

Vi har et stort utvalg av drivhus som forlenger vekstsesongen! Her kan du starte dyrkingen tidlig om våren og holde på til langt utpå høsten. Prøv deg frem med blomster, eksotiske planter, grønnsaker og frukt som vanligvis krever et varmere klima. Druer og melon, for eksempel.

 • Kategori
  1
  1
 • Kategori
  1
  1

Drivhus – en drøm for deg som vil dyrke selv

Kjøpe drivhus? Det er et ideelt produkt for deg som vil dyrke selv! Tenk å kunne høste egne tomater, slangeagurker og andre grønnsaker. De kommer med en helt annen aroma og smak enn dem du får kjøpt i butikken.

Start plantingen tidlig om våren og fortsett til langt utpå høsten. I et drivhus er temperaturen lunere og luftfuktigheten høyre. Dermed kan du blant annet dyrke blomster, eksotiske planter, grønnsaker og frukt som vanligvis mistrives i det norske klimaet. I tillegg beskytter huset mot skadedyr.

Dyrk sommerblomster, grønnsaker og urter inne tidlig om våren, og flytt  dem ut i hagen når temperaturen tillater det. Det er viktig å vente til nattefrosten er over, eller du kan bruke tilleggsvarme den første tiden.

LES OGSÅ: En kjøkkenhage etter smak og behag.

Hvilket drivhus skal jeg velge?

Det finnes drivhus som passer for deg, enten du har stor eller begrenset plass å boltre deg på. Det er en investering for de aller fleste, og derfor kan det lønne seg å teste konseptet med et minidrivhus først.

Drømmer du om å dyrke få ting av gangen? Da er et lite drivhus veien å gå. Vil du bruke drivhuset som lysthus? Velg en større variant.

Hos oss i Hageland finner du et lekkert, sortlakkert drivhus i flere størrelser.

Drivhus trenger ikke å koste skjorta. Vi har også varianter til pallekarm og en liten modell i glass – perfekt for hobbygartnere med liten plass.

LES OGSÅ: Drømmer om en krydderhage… 

Hva skal jeg plante?

Fyll drivhuset med eksotiske vekster som chili, paprika, hvitløk og tomater. Det har også blitt populært å dyrke druer og melon i norske drivhus. Du kan fint plante vanlige grønnsaker som løk, potet og gulrot, men de trives like godt utendørs og er ikke avhengig av lunere temperatur eller høyere luftfuktighet. 

LES OGSÅ: Stiklinger, slik lykkes du med årets vidunder. 

Les mer om drivhus og la deg inspirere av gode tips til planting og vedlikehold her.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.