Hopp til hovedinnhold

Drivhus Cassandra 9900 m/glass – sort

Cassandra er spesielt designet for den kresne bruker. Huset er utstyrt med 3 mm herdet glass, og de er festet med elegante glasslister. Den lave dørstokken gjør at du kan fritt kan gå inn og ut av drivhuset. Cassandra bør monteres på en sokkel, enten en som kan tilleggsbestilles, eller f.eks. en sokkel av murstein, betongblokker eller støpt betongsokkel. Cassandra 9900 leveres i sortlakkert aluminium, men kan også fås i en større størrelse eller i alufarget profil. Størrelsen er 2,57 meter bredt og 3,83 m langt. Totalhøyde er 2,46 meter uten sokkel.

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Cassandra er spesielt designet for den kresne bruker. Huset er utstyrt med 3 mm herdet glass, og de er festet med elegante glasslister. Den lave dørstokken gjør at du kan fritt kan gå inn og ut av drivhuset. Størrelsen er 2,57 meter bredt og 3,83 m langt. Totalhøyde er 2,46 meter uten sokkel.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Drivhus Cassandra 9900 m/glass – sort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1407762 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.