Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Drivhus og veksthus for lignende varer

Drivhus Uranus 9900 m/glass grønn

Uranus er premium-modellen til produsenten Vitavia som leverer de fleste drivhusene til Hageland. Uranus er tilgjengelig i fire ulike størrelser. Alle er 2,57 meter brede, og modellen 9900 er 3,83 meter langt og 2,46 meter høyt og som gir en god arbeidshøyde. Huset har doble dører for enklere inngang, fire takluker og har 3 mm herdet glass og solid satt sammen med ekstra forsterkninger med hjelp av hjørneplater og braketter gjennomgående i huset.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Uranus er premium-modellen til produsenten Vitavia. Huset er 2,57 meter bredt, 3,83 meter langt og 2,46 meter høyt og som gir en god arbeidshøyde. Huset har doble dører for enklere inngang, fire takluker og har 3 mm herdet glass og solid satt sammen med ekstra forsterkninger med hjelp av hjørneplater og braketter gjennomgående i huset.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Drivhus Uranus 9900 m/glass grønn”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1737785 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.