Hopp til hovedinnhold

Vil du dyrke dine egne grønnsaker, er denne dyrkekassen perfekt. Plasser den i vinduskarmen, på kjøkkenet eller direkte i hagen så er du i gang. Fyll på med jord og sand og de grønnsakene du ønsker. Til dyrkekassen kan en kjøpe lokk, for å skape gode dyrkingsforhold. BAre husk brett under hvis du har den inne, da den kommer med dreneringshull.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Vennligst velg butikk først.

Overflødig vann dreneres gjennom hullene i bunnen av brettet, og beskytter røttene mot å råtne. Hvis du ønsker å bruke brettet inni, må det kombineres med elho green basics grow tray tallerken, som hindrer vanndrypp på gulvet. Voksebrettet er tilgjengelig i 3 størrelser. Alle produktene fra green basics-kolleksjonen av elho er laget av resirkulert plast. Voksebrettet er vedlikeholdsvennlig og lett å rengjøre. Elho-brettet kan plasseres i direkte sollys. Alle grønne grunnleggende produkter har et UV-filter for å forhindre at farger falmer. Brettet er egnet for temperaturer til -40 Celsius. Det er ingen grunn til å bekymre deg for å slippe eller banke elho green basics produkter; de er umulige å bryte.

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VR1515835 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.