Hopp til hovedinnhold

Gaia er et mini-drivhus som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plantes utendørs. Gaia er også optimal for salat, reddiker, urter og andre lave vekster gjennom hele sesongen. Gaia er laget av anodiserte aluminiumsprofiler og 3 mm glass. Gaia kommer med fire tak-ventilasjons vinduer. Vinduene festes slik at du får 10 cm åpning. På sommeren, når det er veldig varmt og plantene er robuste, kan vinduene enkelt fjernes for å gi ekstra ventilasjon slik at risikoen for varme planter reduseres. Passer perfekt på toppen av pallekarmer, så det er veldig enkelt å lage en smart og elegant hevet seng. Du kan selv velge høyden din ved å montere Gaia på toppen av enten 1, 2 eller 3 pallekarmer.

Salgsperiode: januar - desember

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

(1 omtale)
Vennligst velg butikk først.

Gaia er et mini drivhus som er egnet for tidlige avlinger og for voksende uteplanter til de er sterke nok til å plantes utendørs. Gaia er også optimal for salat, reddiker, urter og andre lave vekster gjennom hele sesongen. Gaia er laget av anodisert aluminiumsprofiler og 3 mm glass drivhus.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm
 1. Solveig Haugan Jonsen (bekreftet eier)

  Kjøpte mitt Gaia for et par dager siden. Pakka med skruer, stenger og glass kan lett ta motet fra en stakkar. Men etter 2-3 timer er alt skrudd sammen, og ser likt ut med drivhuset på bildet ! Gikk bedre enn fryktet og kvaliteten ser bra ut.

  • Maria

   Hei
   Takk for hyggelig tilbakemelding!
   Hageland

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1461855 Kategorier: , ,
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.