Gå til innholdet
Finn nærmeste hagesenter
Facebook bilde

HAGELAND Gausdal

Bestill blomster

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 0900-1700
Lørdag: 0900-1500
Søndag:stengt

Besøk oss

Vestringsvegen 18
2651 Østre Gausdal


O. Hagen Gartneri og Blomster AS holder til på Segalstad Bru i sentrum av Østre Gausdal, ca. 2 mil nord for Lillehammer. Her har vi en stor og flott blomsterbutikk og hagesenter.

Vi er et fullsortiments hagesenter med en ny hagemøbelavdeling med rikt utvalg. Vi er kjent for ekstra god kvalitet på egenproduserte sommerblomster og juleblomster, og har et eget gartneri på ca. 2 mål.

Blomsterbutikken er allsidig og vi leverer alt av binderi og har eget begravelsesbyrå. I tillegg finner du en flott gave- og interiøravdeling. Vi har engasjerte ansatte med lang erfaring og god fagkunnskap om hage, dekorasjon og anlegg.

Velkommen til en hyggelig handel!

Vi fører hagemøbler.

Hageland er en frivillig fagkjede, hvert hagesenter er en selvstendig bedrift, med aktive eiere som drivere. Kjeden har en grønn profil, og alle driverne har gartnerfaglig bakgrunn slik at du som kunde skal få riktig veiledning, gode råd og ideer når du spør oss.

Bildegalleri

OM HAGELAND

Hagelandgruppen AS er en landsdekkende hagesenterkjede på 96 hagesentre som startet opp januar 2015. I Hageland vil kunden få faglig råd og veiledning, med stor fokus på kvalitet.

Les mer om Hageland
Kundeklubb symbol