Gå til innholdet
Finn nærmeste hagesenter
Facebook bilde

HAGELAND Ørvik

Åpningstider:

Mandag - fredag: 09 - 17
Lørdag: 09 - 15
Søndag: 12 - 16

Besøk oss

Dalanveien 2
3770 Kragerø


Hageland Ørvik ligger ved Telemarks kyst i Kragerø. Hos oss finner du fristende blomster og planter til hus og hage – hele året.

Som navnet vårt tilsier, har vi fokus på planter i vårt hagesenter. Plantene du kjøper hos oss, er av god kvalitet og vil trives hjemme hos deg.

Vi produserer et stort utvalg av sommerblomster i vårt eget gartneri, blant annet fuchsia, pelargonia, lobelia og løvemunn. Hengende ampler er en av våre spesialiteter – med gode hengeplanter som surfinia, verbena og million bells. Til jul er veksthuset fullt av julestjerner. Ved å produsere disse selv, oppnår vi en langt bedre kvalitet enn de plastinnpakkede julestjernene du får kjøpt i dagligvaren. 


 

 

Året rundt tilbyr vi dagsaktuelle grønne og blomstrende potteplanter. Vi har også en egen avdeling med avskårne blomster – våre flinke blomsterdekoratører kan hjelpe deg med en frisk bukett, brudebukett eller sorgbinderi. I interiøravdelingen finner du potteskjulere, pyntegjenstander og andre ”koseting”.

Ute i hagesenteret har vi godt utvalg av vintergrønne og løvfellende busker og trær, samt tilbehør til hagen. Trenger du hjelp til å planlegge hva og hvordan du skal plante, kan du snakke med vår gartner. 

Vi fører hagemøbler.

Hageland er en frivillig fagkjede, hvert hagesenter er en selvstendig bedrift, med aktive eiere som drivere. Kjeden har en grønn profil, og alle driverne har gartnerfaglig bakgrunn slik at du som kunde skal få riktig veiledning, gode råd og ideer når du spør oss.

Bildegalleri

OM HAGELAND

Hagelandgruppen AS er en landsdekkende hagesenterkjede på 96 hagesentre som startet opp januar 2015. I Hageland vil kunden få faglig råd og veiledning, med stor fokus på kvalitet.

Les mer om Hageland
Kundeklubb symbol