GÅ til innholdet

FERDIGPLEN

60,-pr m2

Ferdiplen er et glimrende produkt som gir deg en flott grønn gressmatte umiddelbart. Man slipper å vente hele sesongen for at plenen skal gro. Ferdigplenen er også fri for ugress.

Ferdiplen er et glimrende produkt som gir deg en flott grønn gressmatte umiddelbart. Man slipper å vente hele sesongen for at plenen skal gro. Ferdigplenen er også fri for ugress.

For at ferdigplenen skal bli velykket, anbefaler vi at de 20 øverste cm. av jordlaget bearbeides. Jordfreser eller annet egnet hageredskap kan begynntes. Er jordlaget hardt eller har mye leire: løs opp med en blanding av sand eller torv. Til slutt tromles området. Vi gjør jobben for deg

Hageland Foss arbeider også som anlegssgartnere og vi utfører legging av ferdiggress. Kontakt Hans-Petter Foss (Se kontaktinfo) hvis dere vil ha arbeidet utført av dyktige anleggesgartnere. Vi har 30 års bransjeerfaring.

Ferdiggress er ferskvare. Fra du bestiller gress, går det vanligvis 2-3 dager før vi har gresset på hagesenteret. Tips ved legging av ferdigplen

Plen er friskvare og kuttes tidligst en dag før levering. Rull ut mattene. Begynn utrulling fra arealets lengste kant. Skjøtene skal være så tett som mulig slik at matene utgjør et helhetlig grønt dekke.

En plen bør være rett og i plan. Groper og søkk jevnes ut slik at plenmatta oppnår god kontakt med underlaget. Dette sammen med grunnarbeidet er grunnlaget for plenens fremtidige vekst og trivsel. Endestykker og kanter skjæres til med en spade eller kniv.

Tilsett næringsstoffer før legging. Bruk kalk og fullgjødsel. Pr. 100 m2 areal er 15 kg kalk og 4kg fullgjødsel en god dosering.

HAGELAND Foss
Hurumveien 11
3440 Røyken

Telefon: 31 28 49 56
E-post: post@fosshagesenter.no

Åpningstider:
Mandag-fredag: 10.00 - 15.30
Lørdag-søndag: Stengt
Vi vil utvide åpningstidene til våren.

Lukk
Facebook Instagram

Bli medlem i HAGELAND-KLUBBEN

Dine fordeler:

Register deg her

Bli medlem i Hageland-klubben

Bli medlem