Gå til innholdet
Finn nærmeste hagesenter
Facebook bilde

Nyhet! Formfin til Hageland

Formfin møbler fra Sykkylven på Sunnmøre har i år valgt å satse utendørs og har utviklet en komplett utemøbelkolleksjon som heter 'Villa'. Dette er norskproduserte hagemøbler og som nå selges kun i utvalgte Hageland hagesentre.

Hagemøbelkolleksjonen er av tidløs design og består av byggbare utemøbler i kvalitetsmaterialer. Rammeverket er pulverlakkert og putene er i det slitesterke og vannavstøtende putestoffet 'Doux', av sunbrella kvalitet. For å få den deilige og riktige sittekomforten som du har på innendørsmøbler, så er det benyttet kaldskum i putene. Putene blir betegnet som allværsputer, dvs. at de tåler regn og det kreves bare at de får tørke i etterkant.

Med møblene følger en 10 års garanti på rammekonstruksjon og seteputer.

Se oversikt over Hageland forhandlere HER 

Villa 3-seter spisesofa med høye ben og spisebord med laminatplate

Villa 3-seter spisesofa med høye ben og spisebord med laminatplate

Skap ditt eget uterom

I utemøbelkollesjonen finnes det byggbare elementer for hjørnesofa, spisesofa, lenestol og her kan du velge mellom 6 putestoff farger.

Det finnes bord i forskjellige størrelser, til både sofa- og spisegruppe med valg mellom glass- eller laminat bordplate, og i 2 forskjellig benhøyder. 

Det er også mulig å bestille 2 forskjellige benhøyder på sofa og stol. Her kan du få akkurat den sittehøyde som passer deg best og som gir deg den beste sittekomforten.

Tidløs og lekker design!

Tidløs og lekker design!

Formfin møbler med lange norske møbeltradisjoner 

Formfin Møbler ble etablert i 1946, og har produsert kvalitetsmøbler i over 70 år. Fabrikken er lokalisert på nordvestlandet, i Sykkylven kommune ved Ålesund og midt i Norges møbelhjerte. Formfin har i alle disse år vært en betydelig hjørnestensbedrift i kommunen og har idag rundt 60 ansatte. Hos Formfin er det stort fokus på solid Norsk kvalitet tvers igjennom og med stor andel av lokale råvarer.

Å produsere gode møbler er et solid håndtverk med lange tradisjoner. Nærheten til markedet gir kortreiste møbler, høy servicegrad og tilgjengelighet.

Garantier
Med stort fokus på kvalitet, miljø og riktig valg av råvarer, er det naturlig for oss å kunne gi 10 års garanti på rammekonstruksjon og seteputer. 

Med kolleksjon Villa fra Formfin kan du skreddersy dine egne utemøbler etter stil og ønske, og vi hjelper deg gjerne!

Med kolleksjon Villa fra Formfin kan du skreddersy dine egne utemøbler etter stil og ønske, og vi hjelper deg gjerne!

OM HAGELAND

Hagelandgruppen AS er en landsdekkende hagesenterkjede på 96 hagesentre som startet opp januar 2015. I Hageland vil kunden få faglig råd og veiledning, med stor fokus på kvalitet.

Les mer om Hageland
Kundeklubb symbol