Hopp til hovedinnhold
EN DAG I HAGEN TIL

Knut og Trine på Sørlandet

Skjønne soner

Den 1,3 mål store hagen er delt inn i hyggelige soner for avslapning, selvdyrking og matlaging. Blant favorittstedene er utekjøkkenet med vedfyrt bakerovn. Knut er glad i å lage mat og disker gjerne opp med pizza under åpen himmel. Over spiseplassen henger frodige drueranker. «Å ja, druer i Lillesand kan en få til! Det er kanskje her under druene at jeg trives aller best. En veldig sjarmerende plass», smiler Trine. Fiskedammen ved det selvbygde drivhuset har en spesiell plass i hagehjertet til Knut. «Å ha vann i hagen er et fint element. Det er deilig å sette seg ned på kanten, nyte klukkelydene og se fisken bevege seg.»

Valgets kvaler

Hagen til Knut og Trine er ikke nødvendigvis striglet, men harmonisk og trivelig. Akkurat slik paret liker det. Overalt bugner det av frukttrær og bed med forskjellige stauder og busker. «En av favorittene må være blomsterkornell og sorten schmetterling. Den synes jeg er helt nydelig», sier Knut. «Jeg elsker syrinene når de kommer. Men når peonene kommer, så elsker jeg jo de også! Jeg er for blomsterglad til å bare velge én sort», ler Trine.

Hageharmoni

Selv om ekteparet er tilhengere av et litt tilfeldig uttrykk i hagen, er de opptatte av å skape en harmoni som knytter det hele sammen. Ifølge Knut er det kona som er flinkest til å se hva som passer hvor og hvilke farger som står til hverandre. Selv er han best på å ta i et tak; spa, plante, luke, vanne og gjødsle. «Trine har en utrolig evne til å se hva som passer sammen, så vi jobber godt i tospann. Jeg synes alltid det er godt å komme ut i hagen og får ikke nok av det.»

[instagram-feed type=»user» user=»hagelandkjeden»]

KNUT OG TRINE SINE FAVORITTER

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.