Hopp til hovedinnhold

BERGENS STØRSTE UTVALG HAGEMØBLER

Ønsker du innrede uterommet med praktiske og stilige hagemøbler? Gled deg til å se det fantastiske utvalget hos oss! Om du liker hagemøbler i aluminium, kunstrotting eller teak, årets kolleksjon av sofagrupper og spisegrupper består av møbler som tåler overgangen fra skyfri himmel til vrengte paraplyer. Det er tid for å flytte stuen ut i det fri!

Griller

Nye Napoleon® Phantom Edition

Den nye Napoleon® Phantom Edition redefinerer tre grillmodeller på en særskilt slående måte: Phantom TravelQ® PRO285X, Phantom Rogue® SE425 og Phantom Prestige® kommer med en helt matt, sort finish. Absolutt noe å snu seg etter!

Utstyr og høykvalitets håndverk er nøkkelfunksjonene for disse fantastiske grillene. Napoleon® Phantom gassgriller er grill med stor G!

Samvaro hagemøbler

Reclinersett og hagesett

Sofagrupper og loungegrupper

Parasoller

Spisegrupper

UNIK KVALITET

Vi fører kvalitetsmøbler fra LIFE. Dette er møbler med stilrent design, god komfort og en unik kvalitet. Putene er tilvirket i materialet Sunbrella som krever minimalt med vedlikehold. De er enkle å rengjøre og innmaten er hurtigtørkende og tilsatt antibakterielle stoff som gjør at putene ikke får mugg eller sopp. Putene tåler regn!  LIFEs hagemøbler kan faktisk å stå ute hele året igjennom, men har det selvfølgelig best om de får stå under tak eller hagemøbeltrekk.

LIFE Block sofagruppe
Lava hagemøbler ved bassengkanten
LIFE Block sofagruppe
LIFE Block sofagruppe

Se mer fra LIFE!

Vi vil gå så langt som å påsta at LIFE utemøbler hever standarden på uteplassen med mange hakk!

I tillegg fører vi masse andre kvalitetsmøbler og hageutstyr fra andre leverandører. Vi hjelper deg å finne det som hever ditt uterom til nye høyder!

Cane-Line Diamond
Sundays Design

Les årets digitale møbelmagasin

I år vil vi innrede uterommet med praktiske, men stilige hagemøbler. Årets kolleksjon består av møbler som tåler overgangen fra skyfri himmel til vrengte paraplyer. Her finner du smarte løsninger for både små og store uteplasser.

Denne hjørnegruppen har høyt sete , og passer også fint som en spisegruppe.
PRODUKTER

Se vårt store utvalg

Loungestol Vevi hvit
INSPIRASJON

Himmel og hav

Moderne og stilren reclinersett med svært god sittekomfort. Putene kommer i olefinstoff, som er svært UV bestandig
HAGESTOLER

Len deg tilbake

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.