Hopp til hovedinnhold

Utstyr og høykvalitets håndverk er nøkkelfunksjonene for Prestige® serien. Det solide designet i rustfritt stål gir ikke bare en grill som er bygget for å vare, men er også tiltalende for øyet. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde sidebrennere og infrarød bakbrenner får du en helt spesiell grillopplevelse. De fire store hovedbrennerne i kombinasjon med den super effektive grillristen i rustfritt stål gir maksimal fleksibilitet og effektivitet for alle slags grilloppskrifter. Med en hovedgrillflate på 71×46 cm, og en ekstra stor varme og grillrist, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for plass når du griller for mange. Grill inntil 30 burgere på en gang på din Napoleon P500-SS-1 gassgrill. Denne grillen er stor og vakker, uten å oppta all plassen på uteområdet. Grillen har oppbevaring i skapet under, og det er til og med kroker på innsiden av dørene slik at du alltid vil ha nødvendig grillverktøy for hånden.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Vennligst velg butikk først.

24,2 kW 6 brennere SIZZLE ZONE infrarød sidebrenner. Infrarød bakre brenner. WAVE rist i rustfritt stål. Overlappende flamme-temmere i rustfritt stål. JETFIRE tennknapp. ACCU-PROBE temperaturmåler. LIFT-EASE lokk. i-GLOW bakgrunnsbelyste bryterne. Integrerte koppholdere, isbøtte og skjærebrett. Håndklestang og kroker i krom. Sokkel m/skjulte, låsbare hjul. Kan gjøres om til kullgrill (ekstrautstyr). Produsert i Canada. Grillflate: 71×45 cm. Sidebrenner: 37×24 cm. 127,9 kg.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gassgrill Napoleon P500 rustfritt stål”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1542014 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.