Hopp til hovedinnhold

Reclinersett Shirley skifergrå kunstrotting

Miks, 2-line/glass. 2 regulerbare ørelappstoler + 2 fotpaller + sidebord

kr 9.990

Viser veiledende pris. Vennligst velg butikk for å se pris for ditt hagesenter.

Reclinerstoler i gråfarget kunstrotting med god sittekomfort.Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

(2 omtaler)
Vennligst velg butikk først.

Reclinersett skifergrå kunstrotting, aluminiumsramme og fjellgrå puter i olefin. Bord med glassplate. Mål: Stol: B68xD85, H100 cm. Fotpall: B55xD42, H40/38 cm. Bord: B45xD45, H45 cm.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm
 1. Anne

  Fantastisk gode å sitte i. Man kan å legge de litt ned, slik at man lene seg bakover. Beste investeringen vi har gjort blant hagemøbler, absolutt verdt pengene!

  • Hageland

   Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Denne stolen er virkelig god:)

 2. Anita

  Kjempe gode møbler. Veldig gode puter å sitte på, i rygg og puff. Pluss for at de kan legges ned litt. Fine å se på også. God kvalitet virker det som.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1463052 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.