Hopp til hovedinnhold

Reclinersett Shirley skifergrå kunstrotting

Miks, 2-line/glass. 2 regulerbare ørelappstoler + 2 fotpaller + sidebord

kr 9.990

Viser veiledende pris. Vennligst velg butikk for å se pris for ditt hagesenter.

Reclinerstoler i gråfarget kunstrotting med god sittekomfort.Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

(1 omtale)
Vennligst velg butikk først.

Reclinersett skifergrå kunstrotting, aluminiumsramme og fjellgrå puter i olefin. Bord med glassplate. Mål: Stol: B68xD85, H100 cm. Fotpall: B55xD42, H40/38 cm. Bord: B45xD45, H45 cm.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm
  1. Anne

    Fantastisk gode å sitte i. Man kan å legge de litt ned, slik at man lene seg bakover. Beste investeringen vi har gjort blant hagemøbler, absolutt verdt pengene!

    • Hageland

      Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Denne stolen er virkelig god:)

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1463052 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.