Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Kafésett for lignende varer

Hagesett Lemvig mørkgrå kunstrotting

2 stoler + bord

Deilig hagesett i grå kunstrotting med god sittekomfort for lange sommerkvelder! Kommer med mørkegrå puter i olefinstoff som har høy lys- og fargeekthet, og som i tillegg tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Hvilestol Lemvig mørkgrå kunstrotting × 2

Sidebord Lemvig keramisk topp

Vennligst velg butikk først.

Hagesett i mørkgrå kunstrotting og mørkgrå puter i olefinstoff. Bord med keramisk topp. Mål:Stol:B73xD94xH91 Bord: B70xD43xH75

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Hvilestol Lemvig mørkgrå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Sidebord Lemvig keramisk topp

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hagesett Lemvig mørkgrå kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10217 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.