Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Loungemøbler for lignende varer

Fotpall Rosario i lys grå kunstrotting

Moderne modulgruppe i lysegrå kunstrotting. Gruppen selges i moduler så her kan du velge dtt eget oppsett. Kommer med gode puter i polyester.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Fotpall i lakkert aluminium understell, bred 2-line flett rotting. Mål: B65xH32 xD65

Dimensjoner65.0 × 65.0 × 32.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fotpall Rosario i lys grå kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1568307 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.