Hopp til hovedinnhold

Parasoller

En praktisk parasoll gir deg skyggen du trenger og gjør uteplassen komplett! Den skjermer for sol, regn og UV-stråler. Bruk parasollen til å skape en intim atmosfære på uteplassen.

Plasser den ved spisebordet, bak solstolen eller der barna leker. Vi har små og store parasoller i mange størrelser og farger. Nyt sommerdagene!

 • Farge
  4
  2
  Kategori
  6
  Produkttype
  3
  2
  Form
  1
 • Farge
  4
  2
  Kategori
  6
  Produkttype
  3
  2
  Form
  1

En parasoll gjør uteplassen komplett

En praktisk parasoll er en god investering. Den skjermer for sol, regn og UV-stråler. Bruk parasollen til å lage en avslappende sone på uteplassen. Plasser den ved spisebordet, bak loungestolen eller der barna leker.

Hvis temperaturen tillater det, kan du skape din egen «strand» med et plaskebasseng og en praktisk parasoll. Mulighetene er mange! Vi har store og små parasoller i mange størrelser og farger.

LES OGSÅ: Det lille uterommet. Lag deg en liten oase. 

Hvilken parasoll bør du velge?

Nyt sommerdagene med god solskjerming. Gå for en parasoll som står i stil til resten av hagemøblene dine. Har du for eksempel hagemøbler i aluminum, kan det være fint å velge en variant med aluminiumsstativ.

På mange av våre parasoller kan toppen tiltes for maksimal beskyttelse mot solen. De leveres med sveiv, slik at det er enkelt å ta dem opp og ned. Må du kjøpe parasollfot utenom? Vi har flere varianter i blant annet lys eller mørk granitt.

Les mer om parasoller og la deg inspirere av gode tips til styling og vedlikehold her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.