Hopp til hovedinnhold

Nydelig 3 seters sofa i naturfarget kunstrotting. Den åpne fletten på kunstrottingen og de lyse putene gir et romantisk , men samtidig stramt utrykk. Putene er i olefinstoff, som har høy lys-og fargeekthet og som tørker fort. I denne serien kan en supplere med pall , som da gjør sofaen om til en sjeselong. Kan og supllere med flere stole rog eventuelt en 3-seter.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Vennligst velg butikk først.

Natrufarget kunstrotting L210 D74 H73

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “3-seter sofa Linnea naturfarget kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1660421 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.