Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Sofagruppe for lignende varer

Sofagruppe Anholt grå kunstrotting

3-seter sofa + 2 stoler + bord

Tradisjonell sofagruppe i gråfarget kunstrotting som kan brukes til å spise ved og til å nyte sommerdagene i. Kommer med gråfargede puter i olefinstoff, som har høy lys-og fargeekthet og som i tillegg tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

3-seter sofa+2 stoler Anholt grå kunstrotting

Sofabord Anholt/Fyn 140x80 grå kunstrotting

Vennligst velg butikk først.

Flat, 2-line grå kunstrotting, aluminiumsramme og grå puter i olefin. Bord med glassplate. Flatpakket. Mål: Sofa: B181xD80, H84 cm. Stol: B73xD80 cm, H84 cm. Bord: B140xD80, H67 cm.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

3-seter sofa+2 stoler Anholt grå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Sofabord Anholt/Fyn 140x80 grå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sofagruppe Anholt grå kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10136 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.