Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Sofagruppe for lignende varer

Hjørnegruppe Ashfield natur kunstrotting liten

2+2 seter avslutning+hjørne+bord

Liten og nett hjørnegruppe i naturfarget kunstrotting med tilhørende bord med glassplate. Passer fint til en litt mindre terrrasse. Hjørnesofaen har god sittekomfort og kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

2-seter Ashfield naturfarget kunstrotting

2-seterdel avslutning sofa i naturfarget kunstrotting med god sittekomfort. Kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys og fargekthet og som tørker fort.

Hjørndel Ashfield naturfarget kunstrotting

Bord Ashfield 80x80 naturfarget kunstrotting

Vennligst velg butikk først.

Hjørnegruppe i beige halvrund rotting, med beige puter i olefinstoff. 2×2 seter avslutning+hjørnedel+bord. Mål: 2 seter:B122xH93xD82 Hjørnedel:B82xH93xD82 Bord:B80xH69xD80. Totalmål hjørnesofa 204×204 cm

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

2-seter Ashfield naturfarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Hjørndel Ashfield naturfarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Bord Ashfield 80x80 naturfarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnegruppe Ashfield natur kunstrotting liten”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10201 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.