Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Sofagruppe for lignende varer

Sofagruppe Ashfield natur kunstrotting

3 seter sofa+2 stoler+bord

Sofagruppe i naturfarget kunstrotting med tilhørende bord med glassplate. Sofagruppen har god sittekomfort og kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Sofa 3-seter Ashfield naturfarget kunstrotting

3-seter sofa i naturfarget kunstrotting med god sittekomfort. Kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys og fargekthet og som tørker fort.

Stol Ashfield natufarget kunstrotting × 2

Stol i naturfarget kunstrotting med god sittekomfort. Kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys og fargekthet og som tørker fort.

Bord Ashfield 140x80 naturfarget kunstrotting

Vennligst velg butikk først.

Sofagruppe i beige halvrund rotting. Beige puter i olefin. 3-seter sofa : B186xH93xD8 Stol: B70xH93xD82 Bord: B140xH69D80

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Sofa 3-seter Ashfield naturfarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Stol Ashfield natufarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Bord Ashfield 140x80 naturfarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sofagruppe Ashfield natur kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10199 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.