Hopp til hovedinnhold

Sofagruppe Danvers naturfarget kunstrotting

2 seter sofa+2 stoler+bord

Enkel sittegruppe som passer fint til den lille terrasse. Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys-og fargeekthet.

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Sofagruppe (2-seter+2 stoler+bord) i beige fiskebensrotting og med beige puter i olefinstoff. Mål: 2 seter: B120xD72Hx84 Stol: B66xD72xH72 Bord: B99xD50xH49.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sofagruppe Danvers naturfarget kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1575915 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.