Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Sofagruppe for lignende varer

Hjørnegruppe Fyn grå kunstrotting, h.vendt

Hjørnesofa + bord

Hjørnegruppe i gråfarget kunstrotting, som kan brukes til å spise ved og nyte lange sommerdager. Denne gruppen kan kjøpes både i høyre og venstrevendt utgave. Kommer med gråfarget puter i olefinstoff , som har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Sofabord Anholt/Fyn 140x80 grå kunstrotting

3-seter/2-seter Fyn grå kunstrotting h.vendt

Vennligst velg butikk først.

Flat, 2-line grå kunstrotting, aluminiumsramme og grå puter i olefin. Bord med glassplate. Flatpakket. Mål: Sofa: B196/252xD75, H84 cm. Bord: B140xH80, H67 cm.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Sofabord Anholt/Fyn 140x80 grå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

3-seter/2-seter Fyn grå kunstrotting h.vendt

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnegruppe Fyn grå kunstrotting, h.vendt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10146 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.