Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Sofagruppe for lignende varer

Sofagruppe Lilleholm naturfarget kunstrotting

2-seter sofa + 2 stoler + bord

Liten og nett tradisjonell sofagruppe i naturfarget kunstrotting. God sittekomfort til å nyte lange sommerkvelder! Kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort.

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Stol Lilleholm naturfarget kunstrotting × 2

Deilig stol med god sittekomfort ii naturfarget kunstrotting. Kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys-og fargeekthet som som i tillegg tørker fort.

Sofa 2-seter Lilleholm naturfarget kunstrotting

Deilig sofa med god sittekomfort i naturfarget kunstrotting. Kommer med beige puter i olefinstoff, som har høy lys-og fargeekthet som som i tillegg tørker fort.

Sofabord Lilleholm 108x63 naturfarget kunstrotting

Fint sofabord i naturfarget kunstrotting. Kommer med glassplate og avlastningshylle.

Vennligst velg butikk først.

Halvrund/rund seagrass farget kunstrotting, aluminiumsramme og beige puter i olefin. Bord med glassplate. Mål: Sofa: B125xD78, H87 cm. Stol: B60xD78, H87 cm. Bord: B108xD63, H57 cm.

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Stol Lilleholm naturfarget kunstrotting

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Sofa 2-seter Lilleholm naturfarget kunstrotting

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Sofabord Lilleholm 108x63 naturfarget kunstrotting

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: HLS10139 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.