Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Sofagruppe for lignende varer

Hjørnegruppe Nyborg mørkgrå kunstrotting

Hjørnesofa + bord

En klassisk hjørnegruppe i mørkegrå kunstrotting. Svært god sittekomfort med høy og god rygg., som kan brukes både til å nyte lange måltider eller til å slappe av med en god bok. Kommer med mørkegrå puter i olefinstoff , som har høy lys-og fargeekthet og som tørker fort.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Sofabord Nyborg 140x80 mørkgrå kunstrotting

Nyborg hjørnesofa mørkgrå

Vennligst velg butikk først.

Hjørnegruppe i mørkgrå kunstrotting. Kommer med mørkgrå puter i olefinstoff. Bord med glassplate. Mål: Hjørnesofa: B244xD194 cm Bord: B140xD80

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Sofabord Nyborg 140x80 mørkgrå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Nyborg hjørnesofa mørkgrå

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnegruppe Nyborg mørkgrå kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10220 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.