Hopp til hovedinnhold

Spisegruppe Alford/Agios gråfarget kunstrotting

6 stoler + bord

Spisegruppe med et flott bord i teak og stoler med teakben som passer til bordet. Stolene kommer med puter i olefinstoff som har høy lys-og fargeekthet og tørker fort opp etter en regnskyll.

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Stol Alford gråfarget kunstrotting × 6

Spisestol i naturfarget kunstrotting med teak ben. Kommer med grå pute i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort. Passer fint til Agios spisebord.

Spisebord Agios 205x100 teak

Flott spisebord i helteak. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling, men vanlig rengjøring. Ønsker du å beholde teakfargen, bør stolene oljes årlig etter behov. Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du både benk og sofabord.

Vennligst velg butikk først.

Spisegruppe i grå rund rotting. Stoler med grå puter i olefinstoff og ben i teak. Bord i teak. Mål: Stol: B65xH83xD71 Bord: B205xH73xD100

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Stol Alford gråfarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Spisebord Agios 205x100 teak

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spisegruppe Alford/Agios gråfarget kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10205 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.