Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Spisegrupper for lignende varer

Spisegruppe Alford/Agios gråfarget kunstrotting

6 stoler + bord

Spisegruppe med et flott bord i teak og stoler med teakben som passer til bordet. Stolene kommer med puter i olefinstoff som har høy lys-og fargeekthet og tørker fort opp etter en regnskyll.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Stol Alford gråfarget kunstrotting × 6

Spisestol i naturfarget kunstrotting med teak ben. Kommer med grå pute i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort. Passer fint til Agios spisebord.

Spisebord Agios 205x100 teak

Flott spisebord i helteak. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling, men vanlig rengjøring. Ønsker du å beholde teakfargen, bør stolene oljes årlig etter behov. Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du både benk og sofabord.

Vennligst velg butikk først.

Spisegruppe i grå rund rotting. Stoler med grå puter i olefinstoff og ben i teak. Bord i teak. Mål: Stol: B65xH83xD71 Bord: B205xH73xD100

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Stol Alford gråfarget kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Spisebord Agios 205x100 teak

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spisegruppe Alford/Agios gråfarget kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10205 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.