Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Spisegrupper for lignende varer

Spisegruppe Hammel mørkgrå kunstrotting

3 seter sofa+ 3 stoler+bord

En klassisk spisegruppe i kunstrotting med god sittekomfort, både i spisesofa og i stolene. Bordet kommer med flott grå keramisk bordplate. Puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som tørker fort opp etter en regnskyll.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Spisesofa 3-seter Hammel mørkgrå kunstrotting

En klassisk spisesofa i mørkgrå kunstrotting med god sittekomfort. Kommer med mørekgrå puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort.

Spisebord Hammel keramisk topp

Flott stort spisebord med keramikktopp.

Spisestol Hammel mørkgrå kunstrotting × 3

Vennligst velg butikk først.

Spisegruppe i mørkgrå kunstrotting og mørkgrå puter i olefinstoff. Bord med keramikktopp. Mål: 3 seter B175xD77xH87 Stol: B56xD67xH87 Bord: B180xD90xH72

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Spisesofa 3-seter Hammel mørkgrå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Spisebord Hammel keramisk topp

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Spisestol Hammel mørkgrå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spisegruppe Hammel mørkgrå kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10218 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.