Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Spisegrupper for lignende varer

Hjørnegruppe Neptun naturfarget kunstrotting h.v.

Hjørnesofa + Bord

En klassisk hjørnegruppe i kunstrotting. Svært god sittekomfort og med stort bord med avlastningshylle under. Puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som tørker fort opp etter en regnskyll. Dette er en gruppe du kan ha glede over i mange år.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Hjørnesofa i naturfarget kunstrotting, høyrevendt .Puter i beige med olefinstoff. Mål. B190/170x D85x H85, B140xD80xH64 Bord 140x80xH61 cm m/glassplate.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hjørnegruppe Neptun naturfarget kunstrotting h.v.”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1573182 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.