Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Spisegrupper for lignende varer

Spisegruppe Lindholm gråfarget kunstrotting

5 stoler + bord

Flott og tradisjonell spisegruppe med rundt bord med dreiplate. Stoler med høy rygg og god sittekomfort. Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som tørker fort opp.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Spisestol Lindholm grå kunstrotting × 5

Spisebord m/ dreiep Lindholm Ø150 grå kunstrotting

Vennligst velg butikk først.

Halvrund/rund, grå kunstrotting, aluminiumsramme og lysgrå rygg-/seteputer i olefin. Bord med glassplate. Mål: Stol: B63xD77xTH92 cm. Bord: Ø150, H74 cm.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Spisestol Lindholm grå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Spisebord m/ dreiep Lindholm Ø150 grå kunstrotting

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spisegruppe Lindholm gråfarget kunstrotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10148 Kategori:

Vedlikehold av kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene – men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen.
Bruker du møbeltrekk får møblene god beskyttelse for vind og vær i både sommer- og vinterhalvåret. Har du fått flekker på puter kan du bruke tekstilrengjøring og impregnere på nytt. I tillegg bør de helst oppbevares innendørs på et tørt og godt ventilert sted om vinteren.

Les mer om vedlikehold av hagemøbler

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.