Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Hønefoss

Hageland Hønefoss er et familiedrevet hagesenter som holder til øverst i Hønengaten. Vi har over 30 års erfaring i plantebransjen og hjelper deg med å finne frem til de plantene som passer best i din hage. Det viktigste for oss er å sørge for at du som kunde får god service og den hjelpen du trenger når du kommer innom. Vi fokuserer på å gi deg den best mulige kvaliteten på både planter og hageprodukter. Våre erfarne og engasjerte gartnere har høy fagkompetanse og alltid et smil på lur.

Hos oss finner du det du behøver for å lage din egen hageoase eller for å friske opp i plantekassene på verandaen. Vi har et godt utvalg av vakre sommerblomster, stauder, ulike typer hekkplanter og trær, busker, nyttevekster og grønnsaksplanter. Hva med å prøve deg på egenproduserte agurker eller chili i år, og hadde det ikke smakt fantastisk godt med bringebærsyltetøy fra egen bringebærbusk? Hør med oss når du skal potte om eller trenger jord til grønnsaksbed og utplanting, så dirigerer vi deg til den jordblandingen som er mest hensiktsmessig for ditt bruksområde.

I tillegg til jord, gjødsel, bark, redskap og utstyr til hage og uterom, tilbyr vi en rekke lekre gave- og interiørartikler. Pynt opp i hjemmet med flotte lysestaker, koselige figurer og pyntepotter som står fint til grønnplantene vi selger. Hageland Hønefoss har dessuten fine dekorasjoner og buketter til enhver anledning.

Følg oss gjerne gjennom alle årstider og utforsk hagesenteret vårt i de ulike sesongene. I desember bør du stikke innom og ta en titt på den hyggelige juleutstillingen, med et stort utvalg naturtro, kunstige juletrær, gode julegavetips og vakre juledekorasjoner. Velkommen til en hyggelig handel på Hageland Hønefoss!

Kontakt Hageland Hønefoss

Åpningstider:

mandag 09:00 - 17:00
tirsdag 09:00 - 17:00
onsdag 09:00 - 17:00
torsdag 09:00 - 17:00
fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Hønefoss

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.