Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Nordtvet

Hageland Nordtvet er best på hagemøbler i Oslo! Kom gjerne innom oss for en prøvesitt i det fine hagesenteret vårt rett ved Nordtvet skole. Buss 33 går like ved, eller du kan ta t-banen til Grorud eller Kalbakken.

Vi har et bredt sortiment av kvalitetsmøbler til små og store uterom, både minibalkonger og store uteplattinger. Kanskje ser du etter ny hagesofagruppe med spisebord, lette og tidsriktige sjeselonger i aluminium eller en stødig lenestol i kunstrotting. Hageland Nordtvet er eksperter på utendørsmøblering og hjelper deg med å finne utemøblene som dekker ditt behov. Kunstrotting med ramme av aluminium er en variant som sjelden slår feil. Dette er vedlikeholdsfrie og lette møbler som passer inn de fleste steder. Det hender vi kjører kampanjetilbud på fjorårets modeller, så det lønner seg å følge med på oss på sosiale medier – eller stikke innom en tur når det passer.

Trenger du hjelp til å planlegge hvordan du skal plante, blir vi glade om du tar kontakt med en av oss. Vi er opptatt av at kundene våre skal få Oslos beste service og hjelp når det gjelder blomster og alt som har med hage å gjøre. Våre dyktige gartnere er eksperter innen sitt felt og elsker å dele gode, utprøvde råd med dem som er innom hagesenteret vårt. Følg også med på Facebook-siden for utfyllende tips og informasjon om ulike kjente og kjære blomster og hvordan disse skal behandles for å trives og vare lengst mulig. Det som er sikkert er at om du kjøper planter hos oss, har du den beste forutsetningen for å kunne lykkes med din uteplass. Vi sørger for kvalitetsprodukter til overkommelige priser og all den hjelp du trenger. Når vi får kommentarer som “Fantastisk service og glade folk som yter det beste for at kundene skal bli fornøyd!” vet vi at vi har lykkes – og så jobber vi enda hardere for å opprettholde den gode standarden!

Kom til oss og handle alt du trenger til hagen på ett sted. Du er også hjertelig velkommen dersom du bare vil vandre rundt i blomsterhavet og få inspirasjon og gode ideer til hagen. Her er det nok av spennende vekster og fargesprakende blomsterprakt til at du kan bli ruslende i noen timer. Her kan du kjøpe frukttrær og prydbusker, jord, kalk og hageredskap. Planlegg neste års frøinnkjøp eller hva du skal plante av matplanter i drivhuset. Hageland Nordtvet har mange og fine planter, vakre utstillinger og dekorasjoner samt gode priser på kvalitetsvarer.

Juleutstillingen vår er noe for seg selv, og vil garantert sette deg i julestemning. Du får tak i vakker julebelysning hos oss, og vi har selvsagt frodige ekte og kunstige juletrær for den som ønsker det. Pynt opp i hjemmet med koselige lykter og nydelige oppsatser, sommer som vinter. Trenger du snittblomster eller buketter og dekorasjoner til festlige og høytidelige anledninger, hjelper vi deg gjerne med det også. En delikat bukett med spenstige, crispy tulipaner eller myke, røde roser kan virkelig sette en hyggelig spiss på hverdagen. Velkommen til Hageland Nordtvet for en interessant hageprat og god handel!

Kontakt Hageland Nordtvet

Åpningstider:

mandag 10:00 - 17:00
tirsdag 10:00 - 17:00
onsdag 10:00 - 17:00
torsdag 10:00 - 17:00
fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 17:00

Følg Hageland Nordtvet

Vi fører også merkevarene

Grønn glede

Dyrk de små hverdagsgledene. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til godt inneklima og skaper liv i interiøret. Vi har et stort utvalg grønne planter for deg med grønne - og mindre grønne - fingre.

Så snart vinteren slipper taket, kan du vekke inngangspartiet til liv med fargerike vårblomster som tåler litt kulde og skiftende temperaturer. Stemor, perleblomst, påskeliljer og andre løkplanter er gode alternativer. Fyll krukkene med vakre vårtegn.

Skal du fornye uteplassen til våren? Vi har hagemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus. Sesongens kolleksjon har noe for enhver smak. Stramme linjer, klassiske former og eksotiske vibber. Til små uterom tilbyr vi lette, nette møbler som er enkle å stable.

tulipanbukett i ulike farger

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, et drivhus eller rett i jorda. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Tyvstart vekstsesongen ved å så sommerblomster, grønnsaker og krydderurter innendørs. Direktesåing utendørs eller i pallekarm passer for frø som tåler kulde eller vokser raskt. Kjøp våre frøpakker og følg anvisningen for riktig såtidspunkt og blomstringstid.

Et drivhus forlenger vekstsesongen og gjør det mulig å dyrke vekster som normalt ikke tåler norsk klima. Tidlig på året er det et perfekt arbeidsrom for å plante vekster og så frø. Har du ikke varme i drivhuset ditt, må du la nysådde frø vokse fram innendørs før du planter dem ut.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.