Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Nordtvet

Hageland Nordtvet er best på hagemøbler i Oslo! Kom gjerne innom oss for en prøvesitt i det fine hagesenteret vårt rett ved Nordtvet skole. Buss 33 går like ved, eller du kan ta t-banen til Grorud eller Kalbakken.

Vi har et bredt sortiment av kvalitetsmøbler til små og store uterom, både minibalkonger og store uteplattinger. Kanskje ser du etter ny hagesofagruppe med spisebord, lette og tidsriktige sjeselonger i aluminium eller en stødig lenestol i kunstrotting. Hageland Nordtvet er eksperter på utendørsmøblering og hjelper deg med å finne utemøblene som dekker ditt behov. Kunstrotting med ramme av aluminium er en variant som sjelden slår feil. Dette er vedlikeholdsfrie og lette møbler som passer inn de fleste steder. Det hender vi kjører kampanjetilbud på fjorårets modeller, så det lønner seg å følge med på oss på sosiale medier – eller stikke innom en tur når det passer.

Trenger du hjelp til å planlegge hvordan du skal plante, blir vi glade om du tar kontakt med en av oss. Vi er opptatt av at kundene våre skal få Oslos beste service og hjelp når det gjelder blomster og alt som har med hage å gjøre. Våre dyktige gartnere er eksperter innen sitt felt og elsker å dele gode, utprøvde råd med dem som er innom hagesenteret vårt. Følg også med på Facebook-siden for utfyllende tips og informasjon om ulike kjente og kjære blomster og hvordan disse skal behandles for å trives og vare lengst mulig. Det som er sikkert er at om du kjøper planter hos oss, har du den beste forutsetningen for å kunne lykkes med din uteplass. Vi sørger for kvalitetsprodukter til overkommelige priser og all den hjelp du trenger. Når vi får kommentarer som “Fantastisk service og glade folk som yter det beste for at kundene skal bli fornøyd!” vet vi at vi har lykkes – og så jobber vi enda hardere for å opprettholde den gode standarden!

Kom til oss og handle alt du trenger til hagen på ett sted. Du er også hjertelig velkommen dersom du bare vil vandre rundt i blomsterhavet og få inspirasjon og gode ideer til hagen. Her er det nok av spennende vekster og fargesprakende blomsterprakt til at du kan bli ruslende i noen timer. Her kan du kjøpe frukttrær og prydbusker, jord, kalk og hageredskap. Planlegg neste års frøinnkjøp eller hva du skal plante av matplanter i drivhuset. Hageland Nordtvet har mange og fine planter, vakre utstillinger og dekorasjoner samt gode priser på kvalitetsvarer.

Juleutstillingen vår er noe for seg selv, og vil garantert sette deg i julestemning. Du får tak i vakker julebelysning hos oss, og vi har selvsagt frodige ekte og kunstige juletrær for den som ønsker det. Pynt opp i hjemmet med koselige lykter og nydelige oppsatser, sommer som vinter. Trenger du snittblomster eller buketter og dekorasjoner til festlige og høytidelige anledninger, hjelper vi deg gjerne med det også. En delikat bukett med spenstige, crispy tulipaner eller myke, røde roser kan virkelig sette en hyggelig spiss på hverdagen. Velkommen til Hageland Nordtvet for en interessant hageprat og god handel!

Kontakt Hageland Nordtvet

Åpningstider:

mandag 10:00 - 18:00
tirsdag 10:00 - 18:00
onsdag 10:00 - 18:00
torsdag 10:00 - 18:00
fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 17:00

Følg Hageland Nordtvet

Vi fører også merkevarene

Høst i hagen

Høsten rommer mange fine hageopplevelser – og vi har alt du trenger for å lykkes med prosjektene dine. Bytt ut sommerblomstene med høstlyng, calluna, aster, frilandskrysanthemum, coleus og georgine. Det lønner seg å sette potter og krukker lunt og under tak, så unngår du at de blir stygge når høstregnet setter inn.

Når temperaturen er lavere og fuktigheten i jorda høyere, er tiden inne for å plante flerårige busker og trær. I tillegg kan du forberede neste års blomsterprakt allerede nå. Velg mellom mange ulike blomsterløk som tulipaner, krokus, påskeliljer og allium. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om sorter, plassering og jord.

Plantastisk interiør

Skap deg en grønn oase med vårt store utvalg av grønne planter og lekre terracotta-potter. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til bedre inneklima og beriker interiøret. Hva mer kan vi ønske oss? Les vår plantastiske guide til hvordan du innreder med grønne planter her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.