Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Stange

En 10 minutters kjøretur fra Stange sentrum, finner du Hageland Stange. Sissel Hoel har drevet Hoels gartneri i Fokholgutua i Vestbygda i over 25 år, og har solid erfaring innenfor gartneryrket. Mannen Erik hjelper til, sammen med resten av familien og alle de andre dyktige ansatte i gartneriet. Du kan være sikker på at du får hjelp av fagpersoner og får all den informasjon du trenger når du kommer til hagesenteret vårt i Stange.

Sissel har spesialisert seg på urter og sommerblomster, og utvalget at disse produktene er derfor meget stort. Ser du etter frukttrær eller bærbusker til hagen? Hageland Stange bugner over av lokalt produserte planter av beste kvalitet. Kanskje trenger du vårblomster eller løk til krukkene på verandaen, bark til et område med prydbusker eller kukompost til rosene? Uansett hva du ser etter av inneblomster, uteplanter, gartneri og hageprodukter, får du tak i det på Hageland Stange. Vi har også lekre og solide hagemøbler til små- og store verandaer og hager. Hva med en ny teakbenk eller en praktisk utesofa i aluminium?

Kundene våre kommer igjen og igjen til det vakre gartneriet vårt langs Mjøsas bredde på grunn av god service og betjening og ikke minst på grunn av det brede utvalget av planter, urter og blomster av god kvalitet. Mange av gjengangerne blant kundene våre har forelsket seg helt i gartneriet vårt: “Jeg har aldri sett maken til blomsterhav. Så mye nydelige blomster, kraftige og flotte.” og ” En fryd for øyet og luktesans!”. Det ryktes at det å komme til oss er som å gå inn i en helt annen verden, og at vi er det triveligste gartneri Stange har å skilte med! Her kan du rusle fritt blant titusenvis av urter, blomster, grønnsaker og farger og dufter. Vi er stolte over å ha skapt hyggelig og blomstrende atmosfære der både ansatte, kunder og planter trives.

Kom gjerne innom for en koselig handel og prat om planter og hage med ansatte som kan faget sitt. Nå kan vi friste med kaffe og is også! For å finne frem til det koseligste hagesenter Stange har å by på, kjører du vestover gjennom Stange sentrum mot Stange kirke. Ved kirken tar du til høyre, i retning Hamar. Etter 200 m tar du til høyre opp Fokholgutua og følger veien ca. 1 km. Hageland Stange ligger så på høyre hånd. Kommer du fra Hamar følger du riksvei 222 mot Stange, og deretter skilting mot Stange kirke. Der kjører du til venstre opp Fokholgutua og fortsetter ca. 1 km til du kommer til vårt hagesenter.

Kontakt Hageland Stange

Åpningstider:

mandag 10:00 - 18:00
tirsdag 10:00 - 18:00
onsdag 10:00 - 18:00
torsdag 10:00 - 18:00
fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 17:00

Følg Hageland Stange

Vi fører også merkevarene

Fra jord til bord

Tenk å kunne forsyne seg av bær, grønnsaker, frukt og urter fra egen hage. Snakk om kortreist lykke! Å anlegge kjøkkenhage er absolutt ikke forbeholdt mestergartnere. Vår filosofi er at det er enkelt og gøy å dyrke selv – alle kan få det til – på stor eller liten plass. I vinduskarmen, i krukker og kasser på verandaen, i pallekarmer, drivhus eller rett i jorda. Uansett lokasjon finnes det så mye gøy du kan dyrke - mangfoldet er stort og smakene utallige! Vi har alt du trenger for å dyrke selv. Spør oss gjerne om råd og tips på handleturen.

Dyrk i drivhus

Et drivhus er ikke bare et sjarmerende syn; det er kjøkkenhagens hjerte. Her forlenger du vekstsesongen med mange måneder. Start plantingen tidlig om våren og fortsett til langt utpå høsten. Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i et drivhus! Tomat, agurk, druer, eksotiske planter og grønnsaker. Temperaturen er lunere og luftfuktigheten høyere. Dermed er det enklere å lykkes med eksotiske planter som normalt mistrives i kalde Norge. Ta turen innom oss for mer informasjon om modeller og bestilling.

Alt til uteplassen

Utesesongen nærmer seg! Snart kan du slå opp dørene til balkongen, hagen eller verandaen – og senke skuldrene. Vi har alt du trenger for å tilbringe bekymringsfrie dager under solen. Årets kolleksjoner fra Brafab, Krifon og Hartman byr på noe for enhver smak og uteplass. Her er hagemøbler og utemøbler for deg som vil flytte spisestuen ut i det fri, lounge med stil eller bare lene deg tilbake og nyte.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.