Hopp til hovedinnhold

Vi tilbyr klikk og hent for en tryggere handel.

Reserver på nettsiden og hent i butikk!

Velkommen til Hageland Stiklestad

Hageland Stiklestad ligger flott til på Stiklestad, 4 km fra Verdal sentrum. Vi har et stort og godt utvalg av planter og blomster til hage og hjem. Det du trenger av hekkplanter, frukttrær og bærbusker, stauder, sommerblomster og snittplanter finner du hos oss.

Vi har åpnet en ny avdeling til Hageland Stiklestad på Øra.

Den kaller vi Hageland Stiklestad avd. Øra
Du finner oss i Haakon den VII alle 5a, 7650 Verdal

Telefon 47 86 20 00.


Kan vi friste med ramsløk og spennende urter til å friske opp i både i kjøkkengryte og i kjøkkenkarmen? Skal du plante om eller sette stiklinger får du leirpotter og plastpotter i alle størrelser hos Hageland Stiklestad. Vi har også hunde- og kattefor til firbente familiemedlemmer. Sortimentet vårt rommer også krukker, ampler, pynteputer, figurer og annet lekkert tilbehør som bidrar til å gjøre uterommet ditt ekstra koselig, enten det er en liten balkong eller en stor hage.

Kundene våre liker hagesenteret på Stiklestad godt fordi det er så oversiktlig og ryddig. I tillegg har våre trivelige ansatte god kunnskap om hage, blomster og planter og er kjente for å gi super service!

Det sies at vi har Verdals største utvalg av frø. Er du for sent ute med plantingen i år, vet du hvor du skal ta turen neste vår. Vi hjelper deg med såjord, stiklinger, pallekarmer, minidrivhus og uvurderlige tips og råd til hvordan å lykkes med kjøkkenhagen. Enten du er hobbygartner, profesjonell gartner eller bare trenger snittblomster og en ny potteplante, er du hjertelig velkommen innom oss for en hyggelig hageprat og handel!

Kontakt Hageland Stiklestad

Åpningstider:

AVDELING ØRA:
Mandag-Fredag: 10.00-17.00, Lørdag:10.00-15.00
Søndag:12.00-16.00
Helligdager:12.00-16.00.

AVDELING STIKLESTAD:
Mandag-Fredag: 10.00-17.00, Lørdag:10.00-15.00
Søndag:12.00-16.00
Helligdager:12.00-16.00

Følg Hageland Stiklestad

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.