Hopp til hovedinnhold

Jordnær julestemning

Den klassiske julestjernen er en selvskreven gjest i adventstiden, og vi pynter med millioner av den hvert år. Mange har hjerte for den tradisjonelle rødfargen, men husk at det finnes flere å velge mellom. Vi lar julestjernen få av selskap andre favoritter som alpefiol, julebegonia og den stadig mer populære julegranen. Vil du rendyrke den nordiske stilen, kan du gå for utelukkende hvite juleblomster i kombinasjon med enkle grønne grener og stilren pynt fra DBKD.

Liten trendsetter

VI får ikke nok av juletrær i minivariant! Den vesle julegrana passer perfekt for deg som har liten plass, eller bare vil pynte opp i vinduskarmen eller på trammen. Vil du understreke det naturlige uttrykket, kan du plassere minijuletreet i en flettet kurv eller krukke av sjøgress. La treet forbli bart eller fyll det med noen få julekuler. Vi synes det er fint med figurer av skogens dyr, kongler eller sopp.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.