Hopp til hovedinnhold

Fra kaldt til varmt lys

Valg av belysning har mye å si for hvilken stemning du ender opp med. Varianter av kaldt lys gir en naturlig og jordnær atmosfære. De varmere tonene blir ofte forbundet med følelsen av hygge og komfort. Kelvin-skalaen gjør det enklere å finne riktig fargetone. Her kan du se hvordan lysets fargetemperatur går fra iskald til glovarm. Hvilken stemning er du ute etter?

3 tips til en brannsikker jul

1) Vær på vakt – ikke la verken levende lys eller belysning stå på når du ikke er hjemme. LED-belysning med tidsstyring gjør at du kan være tryggere samtidig som du sparer strøm.

2) Sjekk at belysningen ikke har sprukne ledninger eller andre feil. Unngå at ledningene blir klemt i dører eller karmer. I tillegg bør du sørge for at ledningen ikke er i veien for verken små eller store.

3) Dekorere utendørs? Bruk skjøteledninger som er laget for utendørsbruk. For å være trygg på at anlegget tåler bruken bør du ringe en elektriker. Husk at utekontakter skal være montert av en elektroinstallatør.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.