Hopp til hovedinnhold

Bladbegonia ‘Magic Colours Jolly’

Begonia boweri 'Magic Colurs Jolly'

Pris på forespørsel

Denne sorten med Bladbegonia som heter ‘Magic Colours Jolly’, er mest kjent for sine flotte og intense bladfarger mer enn for blomstringen. Det er store fargesjatteringer i bladene, som gjør den til en vakker kontrastplante. Vil helst ha en lys vokseplass, men kan også trives på et mørkere sted i huset. Vil ikke ha direkte solskinn. Dusj bladene ofte, den vil gjerne ha høy luftfuktighet. Vannes jevnlig, og gjødsles regelmessig hver annen uke i vekstsesongen fra mars til september. Klipp vekk visne og gamle blader for å fornye planten!

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Bladbegonia ‘Magic Colours Jolly’ har vakre blader med flotte bladtegninger. Den er en vakker kontrastplante og vil helst ha et lyst voksested, men kan også trives på en mer skyggefull plass. Vannes jevnlig og gjødsles annenhver uke i vekstsesongen.

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VS19377 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.