Hopp til hovedinnhold

Calathea, og så kalt Droplerot ‘Valtentina’ er en i utgangspunktet en tropisk knollplante, og som nå dyrkes som potteplante for innebruk. Den har vakre store, spissformede, papirtynne røde blader med mørke grønne bladnerver. Nye blader kan være grønne eller bare med litt rødt på. Etterhvert som planten eldes, blir bladene mørkt røde. Da kan man kanskje få mer rosa eller grønn grunnfarge. ‘Kelly’ kan bli opptil 60 cm høy og bør ha en relativt stor potte for at planten skal trives og vokse. Vil ha et lyst voksested, og planten må vannes på skålen!

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Droplerot er en helt spesiell type, tropisk plante som trives på et lunt sted, gjerne lyst, men ikke i direkte solskinn. Bladene er tynne og skjøre. Vannes på skålen, og det må tilsettes plantenæring til hver vannings i vekstsesongen mellom mars og september!

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Droplerot ‘Valentina’ 12 cm potte”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR2100499 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.