Hopp til hovedinnhold

Azalea oppstammet 15 cm potte

Rhododendron simsii oppstammet/pyramide etc P15 cm

Azalea er en av våre mest brukte juleblomster. Denne størrelsen er oppstamme med en liten krone på toppen. Den har et skinnende bladverk, og blomstrer med fylte blomster senhøstes og frem mot jul. Blomsterknoppene fremkalles (induseres) ved at den får kulde i løpet av høsten. Azalea har litt vedaktige greiner, mens bladene er litt tykke og kraftige. Det er svært viktig at ikke planten tørker ut – da visner blader og knopper, og det er ikke mulig å få den tilbake til den standen den var i. Azalea brukes både i sammenplantinger til jul, men også i pyntepotter. Sett plantene lyst og ikke for varmt. Da blomstrer de lengre.

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Blomstrer i alle fargesjatteringer av rødt, rosa, hvitt og lilla. Trives på et lyst sted, men ikke direkte sollys. Vil gjerne ha det litt kjølig. Må ikke tørke ut, og vannes ved å senke potten ned i lunkent vann for å få skikkelig gjennomvanning.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Azalea oppstammet 15 cm potte”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1054707 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.