Hopp til hovedinnhold

Julerose niger ‘Goldtopf’ 14 cm potte

Helleborus niger 'Goldtopf' P14 cm

Pris på forespørsel

Julerose ‘Goldtopf’ blomstrer med gulhvite blomster på senhøst og inn mot jul. De vakre store blomstene står svært lenge, og nye knopper i stort antall kommer opp fra midten av planten. Planten er semi-vintergrønn. Det vil si at etter at det er kommet nye blader på våren, visner de ett år gamle bladene som nå er blitt mørkere og brune i kantene. Juleroser brukes mest i dekorasjoner til inngangsdøren sammen med andre vintergrønne planter, eller i vinduskarmen på en ikke for varm plass. Plant gjerne julerosen ut i bedet eller krukken til våren!

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Julerose er i utgangspunktet en staude, men blir mye brukt inne på sen høst/tidlig vinter. Det finnes svært mange sorter, og de fleste har vakre, store hvite blomster som holder lenge. Når planten er avblomstret, kan den gjerne plantes ut i hagen til våre

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VR1661921 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.