Hopp til hovedinnhold

Julerose ‘Verboom Beauty’ 14 cm potte

Helleborus niger 'Verboom Beauty' P14 cm

Pris på forespørsel

Julerose ‘Verboom Beauty’ kommer fra juleroseprodusenten Verboom i Nederland. Denne sorten har opprinnelig blader, men de klippes vekk før de selges i hagesenteret. Fra midten av planten vokser det opp mengder av nye, friske blomsterknopper som etterhvert blir til vakre store hvite blomster når det nærmer seg jul. ‘Verboom Beauty’ blir aller mest brukt til juledekorasjoner eller som frittstående planter i vinduskarmen. De trenger bra med dagslys for at knoppene skal springe ut, så ikke plasser den på et mørkt sted i rommet. Vannes jevnlig!

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

‘Verboom Beauty’ er en bladløs julerose med svært mange blomsterstilker med hvite, vakre blomster. Den vil gjerne ha det lyst for at den skal blomstre lengst mulig. Plant den ut til våren når frosten er gått, og du vil få ny blomstring neste vinter, men n

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VR2125542 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.