Hopp til hovedinnhold

Orkideer

En orkidé er høyreist, elegant og eksotisk. En evig klassiker! Orkidéer finnes i utallige varianter, men her til lands er det Phalaenopsis (brudeorkidé) som troner øverst på bestselgerlisten.

Det er faktisk vår desidert mest populære blomstrende inneplante. Hos Hageland finner du Phalaenopsi i flere farger og fasonger. Den er enkel å stelle og blomstrer frodig og lenge. Hvilken orkidé får pynte opp hjemme hos deg? 

 • Kategori
  1
  3
  1
 • Kategori
  1
  3
  1

Orkidé – eksotisk og elegant

En orkidé er en eksotisk, flerårig plante som finnes i utallige varianter. Phalaenopsis, eller brudeorkidé, er vår desidert mest solgte blomstrende inneplante. Og det er ikke uten grunn. Du kan velge mellom flere fantastiske farger. Plantene har brede, flate blader formet som en rosett. Blomsterstengelen utvikles fra siden av planten, og er ofte lang og forgreinet. Bruk orkidéer til å skape den rette atmosfæren i rommene som trenger tilførsel av ro og planteglede. 

LES OGSÅ: Hvordan få en orkidé til å trives? 

Slik får du orkidéer til å blomstre på nytt

Når orkidéen har blomstret ferdig, bør du beskjære blomsterstengelen rett over andre blomsterknopp. Er stilken helt vissen? Sørg for å klippe den helt ned. Plasser potten lyst, men svalt. Det stimulerer til ny vekst og en vakker gjenblomstring.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.