Hopp til hovedinnhold
 • Si det med blomster på Valentinsdagen

  Valentinsdagen er en ypperlig anledning til å si det med blomster! Benytt sjansen til å vise dine nærmeste hvor mye de betyr for deg. Her er blomstene som garantert gjør suksess på alle hjerters dag.

  Les mer  →
 • Våre beste blomstertips til morsdagen

  Søndag 9. februar er dagen for å glede mor med en hyggelig oppmerksomhet. En bukett med bugnende tulipaner eller en vakker orkidé slår aldri feil. Her gir vi deg de beste blomstertipsene til morsdagen.

  Les mer  →
 • juleland 3 store nøtteknekker

  Juleland

  Julen hos Hageland er ren magi. Hvert hagesenter forvandles til Juleland, en stemningsfull butikk med alt du kan tenke deg av adventsgleder.

  Les mer  →
 • belysning

  Stemningsfull julebelysning

  Stemningsfull julebelysning gjør underverker i mørketiden. Se hvordan du kan skape den lune hyggefølelsen både inne og ute.

  Les mer  →
 • kunstige juletrær

  Kunstige juletrær

  Oppdag Norges største utvalg av kunstige juletrær i alle former og fasonger. Vi hjelper deg å finne det perfekte treet til ditt julehjem.

  Les mer  →
 • Juleblomster

  Her er årets vakreste juleblomster

  Å fylle hjemmet med juleblomster er noe av det beste med høytiden. Pynt med en tradisjonell julestjerne, amaryllis eller azalea. Skap stemning med en trendy, grønn vinterbusk. Her er våre mest populære juleblomster.

  Les mer  →
 • tre Hageland-nisser med røde og grønne luer

  Nisser som gir den ultimate julehyggen

  Rampete nisser, søte rakkere eller beskjedene luringer. Årets utvalg av julenisser passer for både den lekne og mer beskjedne julepynteren.

  Les mer  →
 • mange adventsstjerner foran vindu dagslys

  Adventsstjernene som tenner julestemningen

  Adventsstjerne eller julestjerne – vi synes navnet i seg selv er magisk. Bruk dem alene eller sammen, som julebelysning eller papirdekorasjoner.

  Les mer  →
 • Seks store nøtteknekker-figurer står på rekke og rad foran grønn bakgrunn

  Den magiske nøtteknekkeren

  En elegant nøtteknekker hører hjemme i ethvert julehjem. Årets nydelige nøtteknekker kommer i flere størrelser og stiler. Finn din favoritt.

  Les mer  →
 • Nærbilde av juletre med sort, hvit og gull juletrepynt

  Juletrepynt som skaper stemning

  Juletrepynt er forbundet med en av de fineste tradisjonene vi har i desember. Sett stemningen med nostalgisk, klassisk eller elegant juletrepynt.

  Les mer  →
 • Spiselige julegaver

  Spiselige julegaver for enhver smak

  Veien til god julestemning går gjennom magen, heter det ikke så? Søte og salte godsaker er perfekte julegaver til deg deg selv eller noen du bryr deg om. Her får du våre mest smakfulle gavetips.

  Les mer  →
 • Rød tulipanbukett til jul

  Tulipaner til jul

  Juletiden er for mange den koseligste tiden på året; vi har tid til familie og venner og hygger oss sammen rundt pyntede bord. Tulipaner i en lekker vase gir rommet liv og farge. Tulipanproduksjon Tulipaner er den snittblomsten det produseres mest av her i landet. Seongen strekker seg fra slutten av oktober til påsketider, og Les mer  →
 • Diverse juleblomster i fine små potter

  De vakreste juleblomstene

  Desember er måneden der vi koser oss ekstra mye, men det betyr ikke at du skal legge vekk de grønne fingrene. Stuen kan nemlig fylles med vakre blomster. Hvilke du skal velge og hvordan du får juleblomstene til å trives, kan du lese om her. Julestjernen kom for fullt til Norge i 1960, og har Les mer  →
 • Barn smiler ved siden av juletre og holder havre

  Det tradisjonsrike juletreet

  Den friske grønnfargen og herlige duften av granbar, er noe mange ser på som selve julesymbolet. Vi har alle våre tradisjoner, men å velge et juletre, frakte og ikke minst pynte det, kan være spesielt for veldig mange. Det tas inn, settes i en trefot og pyntes ofte kvelden før julaften – ja, vi snakker Les mer  →
 • Adventskrans med lys

  Lag din personlige advent

  Advent er ventetiden før den magiske julehøytiden starter, og mens vi teller ned til jul er det hyggelig å pynte opp hjemmene våre med blomster, lys og tilbehør. Her finner du våre tips til hvordan du kan gjøre adventstiden personlig. Når dagene blir kortere og nettene blir lengre, og temperaturen kryper nedover, er det få Les mer  →
 • Flotte kunstige juletrær i mange former og varianter

  Ønsk julen velkommen med kunstig juletre

  Ingen jul er komplett uten et flott juletre som kan pryde hjemmet, og det finnes utallige å velge mellom. Mange velger å gå det nye året i møte med bedre miljøsamvittighet og velger derfor et kunstig juletre – noe det er flere gode grunner til å velge. Tradisjonen med juletre i stua kom til Norge Les mer  →
 • Julebelysningen som lyser opp mørketiden

  Julen handler om nostalgi og tradisjoner vi har hatt fra ung alder, og for mange er stemningsfull julebelysning en del av det. Å pynte med lys både inne og ute kan gi den virkelig gode julefølelsen. La deg inspirere av våre tips. Selv om julen er tradisjonsrik, handler det også om nye trender og impulser. Les mer  →
 • Pynt til Halloween med gresskar, bær, frukt og lykter

  Pynt med blomster, gresskar, bær og frukt til Halloween!

  Det er snart tid for den desidert skumleste kvelden i året, der barna kler seg ut som zombier, hekser, spøkelser, skjeletter, demoner og vampyrer. Forventningsfylte og fnisende ringer de på dørene i nabolaget, og snart er det din tur: “Knask eller knep?” Men hvorfor er det bare barna som skal ha det gøy når det Les mer  →
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.