Ditt hagesenter -
Er ditt hagesenter
?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Søk på sted:

eller
Vil du velge som hagesenter ditt?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Juleby - ny og nostalgisk på samme tid

Lag din helt egen juleby. Herlige småhus, figurer og små byhus skaper en magisk julestemning i hjemmet.

Juleby

Julebyer med tog, kirke, godtebutikk og mye mer skaper en god atmosfære av jul. Juleby-serien til Hageland byr på nostalgiske figurer som går på skøyter, handler julegaver, aker og mye mer. Julebyen kan bygges opp på en kommode, brukes som bordekorasjon eller du kan lage en liten juleby i en lykt eller på et fat. Her er det bare fantasien som setter grenser. 

Se hele det spennende utvalget her

Juleby

  • Skap en deilig julestemning og bygg din helt egen juleby. Sett sammen de julehusene du synes er fine, lag veier, tog, akebakke eller skøytebane. Moro for barn og voksne! Husene passer godt alene og kan også bygges sammen til en hel juleby. Flere av husene spiller koselige julesanger, og det er lys på trærne og i vinduene. 
  • Det er to stiler på julebyhusene. Den ene serien er kun med lys og uten bevegelse. Den andre serien med julebyhus er det mekansike bevegelser med blinkende lys, tog i bevegelse, karuseller og akende barn. Mange påbygningsmuligheter. Musikken kan skrus av.
  • På Hageland har vi et stort utvalg av figuerer, biler, trær, veier, fjell, og mye mer som skal til for å lage en skikkelig by i din helt egne stil. 
  • Husker du de gamle jule- eller nissehusene? Dagens julebyer er nostalgiske og trendy på samme tid og slår godt an blant barn, ungdom og voksne.

 

 

Lukk
Følg oss på facebook Følg oss på instagram

Bli medlem i HAGELAND-KLUBBEN

Dine fordeler:

Register deg her

Bli medlem i Hageland-klubben

Bli medlem