Ditt hagesenter -
Er ditt hagesenter
?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Søk på sted:

eller
Vil du velge som hagesenter ditt?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Ønsk julen velkommen med kunstig juletre

Ingen jul er komplett uten et flott juletre som kan pryde hjemmet, og det finnes utallige å velge mellom. Mange velger å gå det nye året i møte med bedre miljøsamvittighet og velger derfor et kunstig juletre – noe det er flere gode grunner til å velge.

Tradisjonen med juletre i stua kom til Norge først i 1822. Den gang var det kun prester, storbønder og annet fintfolk som hadde det, men i dag har de fleste hjem det grønne glitrende tre. Den stadig økende trenden i Europa er kunstige juletrær, da de ønsker å bruke verdifull og dyrkbar jord til matproduksjon, istedenfor juletreplanting. Dette blir også stadig mer populært blant nordmenn. Og det med grunn – for det finnes nok av fordeler med å velge et kunstig juletre.

Fordeler med kunstig juletre

  • Allergivennlig: For folk som av helsemessige årsaker ikke kan ha et ekte juletre, som for eksempel astma og andre allergiplager, er et kunstig juletre et flott alternativ.
  • Økonomisk: Prismessig kan det virke som om et kunstig juletre er mye dyrere enn et ekte. Men tenk over hvor mange år fremover du kommer til å ha det samme treet, og hvor mye penger du vil spare på det.
  • Lettvint: Det er lettvint med et kunstig juletre. Du har ingen problemer med dryssing, og du sitter heller ikke å lurer på hvor du skal gjøre av treet når julen er over.
  • Sparer plass: Det kan virke som en umulig oppgave å ha et kunstig juletre hjemme hele året, men det tar faktisk ikke så stor lagringsplass. Juletreet kommer i en praktisk eske som du kan bruke til å oppbevare treet i.
  • Forlenger jula: Mens enkelte har som tradisjon å pynte juletreet 23. desember, er det mange som ønsker å starte julen tidlig hjemme og velger derfor å ha et pyntet tre allerede fra 1. desember. Med et kunstig juletre trenger du ikke å bekymre deg over at treet visner før tiden.
  • Sparer tid: Det er ingen tvil om at vi har nok å gjøre i julestria, og mange bruker lang tid på å lete etter det perfekte juletreet. Det trenger du kun å gjøre én gang hos Hageland, så kan du bruke tiden på andre koselige ting i jula.
  • Enkelt å sette sammen: Hagelands kunstige juletrær er enkle å sette sammen. Du har to ulike typer du kan velge mellom: Et shake-to-shape juletre som ikke tar mer enn 3 minutter på å gjøre treet klart. Det andre er et tre du selv bretter ut. Dette kan ta alt fra 30 til 60 minutter avhengig av hvor stort juletre du velger – men igjen, dette er kanskje tiden du hadde brukt på å finne et ekte juletre?
  • Kvalitet: Hagelands kunstige juletrær er av utmerket kvalitet, og utseende på treet vil være likt som første gang du åpnet esken – hver eneste gang du tar frem treet. Men hvor ekte ser egentlig et kunstig juletre ut, tenker du kanskje?

Unik kolleksjon

Hageland sin kolleksjon av kunstige juletrær er helt unik, og Hageland er selv med på å designe trærne så de passer de nordiske hjem og behov. Trærne er laget av syntetiske fibre og 90 prosent av hvert tre er håndlaget, noe som gjør at trærne ser meget naturtro ut og ikke minst holder høy kvalitet – noe 10 års-garantien understreker.

I tillegg er flesteparten av de kunstige juletrærne hos Hageland laget i full PE-plast, som er mer miljøvennlig enn PVC.

Utvalget av kunstige juletrær

Utvalget av kunstige juletrær hos Hageland er stort, og det er mulig å finne noe for enhver smak. Du kan velge mellom edelgran, vanlig gran eller furu, med og uten lys, eller snø.

Selv om de mest vanlige størrelsene er 180 og 210 centimeter, finner du kunstige juletrær som både er høyere og lavere. Har du en liten stue og ønsker å ha juletreet i hjørnet, finnes det smale sorter som er perfekt til dette. Har du god plass hjemme, kan du velge et bredt juletre. I Hagelands unike kolleksjon finner du kunstige juletrær fra 120 centimeter og helt opp til 4 meter og 25 centimeter.

Som nevnt kan du i sortimentet velge mellom juletrær med og uten belysning, og stadig flere velger førstnevnte. Velger du et tre med lys, så er det LED-lys som er både energibesparende, miljøvennlig og har lang levetid, opptil 10 000 timer noe som kan vare i hele 20 år. Trærne har enkle koblinger med tre til fire ledd, avhengig av størrelse, og er lette å sette sammen.

Et juletre du er fornøyd med

Julebelysningen som lyser opp mørketiden
Julen handler om nostalgi og tradisjoner vi har hatt fra ung alder, og for mange er stemningsfull julebelysning en del av det. Å pynte med lys både inne og ute kan gi den virkelig gode julefølelsen. 

Mange kan være skeptiske til kunstige juletrær da de tror de må gi avkall på lukten av granbar og skog. Men vi har selvfølgelig gode råd: Du kan kjøpe et par granbunter og legge de mellom greinene på treet, eventuelt lage en dekorasjon som gir lukten av gran i rommet. Det er også mulig å kjøpe små duftposer som kan henges nederst på treet.

Kom innom din nærmeste Hageland for å se vårt store utvalg av kunstige juletrær. Det kan være verdt å merke seg at ikke alle trær kommer i alle størrelser, men du skal nok klare å finne et kunstig juletre du blir fornøyd med. På grunn av størrelser på butikkene, er det ikke alle som har plass til 120 ulike juletrær, men dersom du gjerne skulle hatt et tre som ikke finnes i din nærmeste Hageland, er det ikke noe problem å få bestilt det til deg. Velkommen til hyggelig julehandel!

Lukk
Følg oss på facebook Følg oss på instagram

Bli medlem i HAGELAND-KLUBBEN

Dine fordeler:

Register deg her

Bli medlem i Hageland-klubben

Bli medlem