Ditt hagesenter -
Er ditt hagesenter
?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Søk på sted:

eller
Vil du velge som hagesenter ditt?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Naturlig og enkel påskepynt!

Gult er blitt vår påskefarge, og den naturlige påskeblomsten er gule påskeliljer. Til påske ønsker vi våren velkommen, hyller sola, og feirer at naturen begynner å våkne til liv igjen. Gult hyller livskraften og livsgleden, og stråler energi. Det er ikke så vanskelig å skape påskestemning med friske blomster i herlige farger.

Fargerik blomstring
Til påske fylles butikkene opp med fargerike blomster. Løkblomstene og stemoren er litt mer herdige, og får dominere blomsterbordene.  Det er herlig å pynte både inne og ute med friske, klare farger.

Gule påskeliljer er en selvfølge til påske, men det finnes mange gode både alternativer og supplement til påskeliljene. Det er alle muligheter for å pynte opp krukkene både ute og inne. Stemor, buksbom og løkplanter i kurver pynter opp ute ved inngangsdøra. Det får knapt blitt enklere blomsterdekorasjoner enn å bruke løkplanter i potte. 

Startskuddet i hagen
Påsken er for mange også startskuddet for hagesesongen. Det er lite som piffer opp inngangspartiet mer enn et hav av stemorsblomster. Fråts i planter og plant stemorsblomstene tett i tett. La blomstene få konkurrere om å være vakrest!

Med stigende interesse for løkplanter i potte er hagesentrene fulle av løkblomster. Enten du vil pynte opp med påskeliljer, pinseliljer, perleblomster, tulipaner, krokus eller iris - er ikke våren lenger borte enn ditt nærmeste hagesenter.

Lukk
Følg oss på facebook Følg oss på instagram

Bli medlem i HAGELAND-KLUBBEN

Dine fordeler:

Register deg her

Bli medlem i Hageland-klubben

Bli medlem